DEMONSTRATIE TEGEN PNVD

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 13:28

Children First organiseert aankomende zondag een demonstratie tegen de heroprichting van de omstreden Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), in de volksmond beter bekend als de ‘pedopartij’. Een petitie om de partij te verbieden is al een half miljoen keer ondertekend.

Vanuit de samenleving is veel weerstand tegen het opnieuw in leven blazen van de omstreden partij. Maria Karaman van Children First verwacht zondag daarom een hoop mensen bij de demonstratie in Den Haag, vertelt ze aan Hart van Nederland.

Zelf kan Karaman er niet bij dat een partij met zulke controversiële standpunten in Nederland kan bestaan. “Wij vinden dat de onschuld van een kind gewaarborgd moet blijven. Het is niet de bedoeling dat er een politieke partij wordt toegestaan waarbij het niet-normale normaal wordt gevonden.” Ze hoopt dan ook dat de PNVD uiteindelijk verboden zal worden.

Deelnemers aan de demonstratie lopen zondag van de Lange Vijverberg naar het Binnenhof. Het bestaan van de PNVD doet volgens Karaman veel pijn bij slachtoffers van seksueel misbruik en daarom heeft ze gevraagd of iedereen een teddybeer mee willen nemen om hen een hart onder de riem te steken. “Ze worden niet vergeten.”

Ook seks met dieren (Bestialiteit)

Naast het legaliseren van seks met kinderen heeft de PNVD nog andere omstreden standpunten in het partijprogramma staan. Zo wil de partij bijvoorbeeld dat seks met dieren en necrofilie, indien de overledene voor zijn dood schriftelijk toestemming heeft gegeven, worden gelegaliseerd.

Dit verbieden is volgens de voorstanders een (onnodige) inperking van vrijheden van mensen. Ook zien ze bij de PNVD geen goede argumenten voor het huidige verbod.

Jeninga laat aan Hart van Nederland weten dat zijn stichting sinds het nieuws over de heroprichting van de ‘pedopartij’ wordt “overspoeld” met berichten. Er zijn veel mensen die zich hier zorgen om maken, zo stelt hij. Wij hebben als stichting aangifte gedaan tegen de oud bestuurders van Martijn, wij zijn zeer verheugd met de handtekeningenactie en demonstratie die zondag gehouden zal worden.

Bron: Hart van Nederland

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.