Nieuw Aanmeldingsformulier Donateur
PDF – 284,9 KB 371 downloads

DONATEUR WORDEN VAN STICHTING STRIJD TEGEN MISBRUIK 

De stichting heeft behoefte aan vaste en regelmatige inkomsten en beschikt over de ANBI status, dit betekent dat alle donaties fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt de stichting steunen door uw eenmalige of periodieke gift. Wil je ons regelmatig steunen, stuur ons een mail met deze ''machtigingsformulier''. en met het bedrag of een bedrag naar keuze dat u per jaar zou willen geven. Een eenmalige gift kunt u doen op de pagina geef een gift

 

Wilt u ons helpen door een (klein) bedrag maandelijks of eenmalig over te maken naar:

IBAN: NL08 RABO 0304 6865 14

 

Schenken als bedrijf of instelling

Ook bedrijven of instellingen die affiniteit hebben met onze doelgroep kunnen donateur worden. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden!

Schenken aan een goed doel? Dan zijn speciale fiscale regels van toepassing. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet. Stichting Strijd Tegen Misbruik is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanaf 11-06-2015 gelden de volgende fiscale voordelen:

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang;
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking;
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels. Meer informatie over aftrekken van giften.

 

Stichting Strijd Tegen Misbruik zou het leuk vinden als u ook naam, e-mail adres en eventuele bedrijfsnaam invoert, zodat we u kunnen bedanken!
Indien u anoniem wil doneren, dan respecteren wij uw privacy en zullen u of uw bedrijf niet vermelden op de website, u kunt dit in het vakje bericht aangeven.