BESTUUR

Het bestuur is dagelijks bezig met alle projecten in heel de wereld, uiteraard doen wij dat niet alleen. Met een team vrijwilligers en onze ambassadeurs proberen wij aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem.


Marcel is een vader van twee dochters, door het misbruik van zijn oudste dochter is deze stichting in 2014 ontstaan. Sinds de oprichting van de stichting hebben wij een aantal mijlpalen kunnen neerzetten, maar zijn nog lang niet klaar.

  • Strijd Tegen Misbruik heeft na jaren procederen Vereniging Martijn laten ontbinden, wegens het verheerlijken van seks met kinderen. De vereniging is per 18 april 2014 ontbonden.
  • De stichting heeft schadevergoeding voor ouders (affectieschade) in de wet vast laten leggen. Hierdoor is het mogelijk voor ouders om een schadevergoeding ontvangen.
  • Juni 2019 heeft de stichting wederom aangifte gedaan tegen de oud-bestuurders van de vereniging Martijn, wegens het voorzetten van een verboden Vereniging. Januari 2022 moesten Marthijn U, Nelson M en Norbert J. naar de rechtsbank te Rotterdam komen, maar zaten inmiddels al in Mexico.
  • 8 maart 2022 heeft Marthijn U. 6 maanden celstraf gehad, Norbert de J. heeft 4 maanden celstraf gehad. De zaak van Nelson M. is uitgesteld
  • Het pedohandboek is per 1 Juli 2023 verboden in Nederland en is al verboden in Duitsland. Wij hebben sinds 2020 goede contacten in Brussel en zijn nu bezig om het pedohandboek en het faciliteren van kinderporno in heel Europa strenger te laten straffen en te laten verbieden.

Ik zal blijven vechten! Ook voor uw kinderen

 

Marcel Jeninga

Oprichter / Voorzitter

info@strijdtegenmisbruik.nl


Mijn naam is Synthia Wolsink en ik ben sinds kort medevoorzitter/secretaris van deze fantastische stichting.

Doordat ikzelf een zeer turbulent leven heb gekend en verschillende vormen van misbruik heb ervaren, ben ik zeer gedreven om via deze stichting de strijd tegen misbruik aan te gaan.

Waar onze oprichter Marcel al bergen heeft verzet, is het een eer om hem bij te staan om de strijd voort te zetten en ervoor te zorgen dat misbruik steeds minder kans krijgt zich te nestelen in de wereld.

 

Synthia Wolsink

Medevoorzitter / Secretaris

synthia@strijdtegenmisbruik.nl