ANNEKE VOERT STRIJD TEGEN PEDOPARTIJ

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 13:24

Anneke voert strijd tegen pedopartij aan: ‘We moeten onze kinderen beschermen’

Anneke (32) was in shock toen ze toevallig op social media tegenkwam dat er een partij is opgericht die ernaar streeft om seksueel contact met kinderen te legaliseren. Ze besloot een petitie te beginnen die inmiddels bijna 500.000 keer is ondertekend. “Ik heb zelf ook een kindje en ben zwanger van de tweede. Ik voer deze strijd om onze kinderen te beschermen”, zegt ze tegen RTL Nieuws.

De Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit wil meedoen aan de verkiezingen volgend jaar maart. Eerdere pogingen in 2006 en 2010 mislukten, maar nu proberen oprichters Nelson Maatman en Norbert de Jonge het opnieuw. Ze kwamen begin deze maand met hun nieuwe partijprogramma waarin ze aangeven te streven naar seksuele vrijheid voor alle leeftijden. De partij wil de wettelijke leeftijdsgrens om seksueel actief te zijn afschaffen. Het bezit van kinderpornografie en seks met dieren moet legaal worden, vinden de oprichters.

Marcel Jeninga van Strijd Tegen Misbruik steunt de petitie van Anneke. “Het gaat om onze kinderen, die moeten beschermd worden. Deze pedofielenpartij vindt het normaal dat je seks met kinderen kunt hebben, dan ben je ziek in je hoofd. Nederland wordt wakker dankzij deze petitie.”

Reactie PNVD

PNVD-voorzitter Nelson Maatman wil tegen RTL Nieuws niet reageren op de petitie. “Wij hebben geen enkele interesse in enig contact met uw criminele organisatie en wensen op geen enkele wijze met u geassocieerd te worden. Neem s.v.p. nooit meer contact met ons op”, zegt hij in een mail aan onze redactie.

Bron: RTL Nieuws


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.