PEDOPARTIJ “PNVD” MOET STOPPEN!

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 13:21

Anneke wil een verbod op Pedopartij “PNVD”

De partij is niet nieuw. In 2006 en 2010 wilde de partij ook meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen, maar kon daarvoor niet genoeg handtekeningen bij elkaar krijgen. In maart 2010 hief de partij zichzelf op.

Vorige maand heeft de partij een nieuw programma gepresenteerd, waarna aandacht volgde op sociale media. In het partijprogramma is te lezen dat de partij seksuele vrijheid nastreeft voor alle leeftijden. De partij wil dat er geen wettelijke leeftijdsgrens meer is om seksueel actief te zijn. Ook het bezitten van kinderpornografie moet legaal worden.

In het programma pleiten PNVD’ers Norbert de Jonge en Nelson Maatman ook voor het legaliseren van seks met dieren. Ook is de partij voor necrofilie, mits er nadrukkelijk schriftelijk toestemming voor is gegeven.

Gelukkig zijn er mensen zoals Anneke de B. die zich willen inzetten voor een veilig Nederland voor jong en oud, steun haar petitie en zorg voor meer dan een miljoen handtekeningen.

Verbod mogelijk

In 2012 werd pedofielenvereniging Martijn verboden door de rechtbank in Assen. De rechtbank achtte seksueel contact tussen volwassenen en kinderen in strijd met de algemeen aanvaarde normen en waarden. Na een definitieve uitspraak van de Hoge Raad ging het verbod in 2014 in. Het hoogste rechtsorgaan oordeelde dat Martijn seks met jonge kinderen bagatelliseert en zelfs verheerlijkt. Het belang van het kind weegt hier zwaarder dan de vrijheid om een vereniging te hebben, luidde het oordeel.

In principe kan ook een partij worden verboden in Nederland, maar het gebeurt zeer zelden. De laatste keer was in 1998, toen de extreem-rechtse CP’86 door de rechtbank werd ontbonden. “Een partij is een vereniging, en een vereniging kan, na een vordering van het Openbaar Ministerie, worden verboden volgens het Burgerlijk Wetboek”, zegt hoogleraar Staatsrecht Paul Bovend’Eert van de Radboud Universiteit.

 

Bron: NOS


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.