VICTORY OF A FATHER

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 11:05

Roemeense journalist Adrian Pătrușcă heeft een artikel geschreven over onze stichting. Victory of a Father: Het handboek van pedofielen is in Nederland verboden”

Terwijl de Roemeense regering-Ludovic-Orban zich verzet tegen het verhogen van de straffen voor pedofielen uit angst voor discriminatie, neemt Nederland het tegenovergestelde standpunt in. Het verspreiden, aanschaffen of in bezit hebben van een “handleiding” met daarin een reeks tips en richtlijnen voor wie kinderen seksueel wil misbruiken, wordt in Nederland uiteindelijk strafrechtelijk bestraft.

Het zogenaamde “Pedophile Handbook” is een gids van meer dan duizend pagina’s die in detail aan perverselingen uitlegt hoe ze kinderen kunnen verleiden, hoe ze op seks kunnen worden voorbereid en hoe ze kunnen worden misbruikt zonder dat het monster wordt ontdekt. Vorig jaar heb ik, exclusief in de Roemeense pers, een interview gehouden met Marcel, waarin hij uitvoerig vertelde over zijn familiedrama en de oorlog met de Nederlandse autoriteiten om hen aan te zetten tegen pedofielen.

“Het was op 16 juni 2009, op woensdag. Mijn vrouw en ik waren net thuisgekomen van mijn werk. Mijn moeder had voor het huis gezorgd, zoals elke woensdag en vrijdag. Onze dochter, die pas drie jaar oud was, vroeg of ze naar de badkamer mocht. Ik hoorde haar roepen: “Oh, oh!” Ik vond haar zittend op het toilet, met bloed op haar slipje. ”

Bron: evz.ro – wij willen journalist Adrian Pătrușcă bedanken voor het delen van ons verhaal


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.