'Eindelijk verbod op pedo handboek in Nederland, nu door naar Europa'.

Gepubliceerd op 4 september 2022 om 15:22

Persbericht Stichting Strijd Tegen Misbruik 

 
'Eindelijk verbod op pedo handboek in Nederland, nu door naar Europa'. 
 
Een digitale handleiding van wel duizend pagina's met aanwijzingen hoe je een kind kunt verleiden en seksueel misbruiken, is al jaren vrij beschikbaar op het internet. Het zogeheten pedohandboek gaat uitgebreid in op 'pedagogische' methoden en 'kinderpsychologie' om kinderen te verleiden, maar ook hoe kindermisbruikers na afloop veilig hun DNA-sporen kunnen wissen. Door de aanhoudende inspanningen van de Stichting ' Strijd Tegen Misbruik' en met de politieke inzet van de VVD is er nu een grote doorbraak in de Nederlandse politiek; het handboek wordt nu verboden! 
 
Het is dankzij de Stichting 'Strijd Tegen Misbruik', dat het handboek al verboden is in Duitsland.
 
Kim Feenstra en Europarlementariër Catharina Rinzema strijden onverbiddelijk mee met de Stichting om het verbod niet alleen in Nederland, maar in heel Europa in de wet op te nemen. Aanstaande dinsdag 6 september vindt er in de Tweede Kamer een plenair debat plaats over het verbod van een dergelijk handboek. De Kamer zal als gevolg daarop over het wetsvoorstel stemmen.
 
Quote Marcel Jeninga:
 
Ik strijd al jaren tegen kindermisbruik en dit ranziger "Pedohandboek" moet wereldwijd verboden worden!. 
Ik zal er alles aandoen om onze kinderen een veiliger toekomst te geven waar ik kan.
 
Marcel Jeninga
Voorzitter / Oprichter Stichting Strijd Tegen Misbruik
 
Quote Kim Feenstra: 
 
Dit boek gaat niet over vrijheid van meningsuiting. Hier staan gestoorde idealen in die aanzetten tot het ten gronde richten van een onschuldig kind door het verheerlijken van sexueel misbruik. Dit boek moet niet alleen verboden worden maar ook strafbaar. Ik zet me er 100% voor in dat dit gaat gebeuren.
 
Kim Feenstra
Moeder, ondernemer, activist.
 
Quote Ingrid Michon: 
 
Kindermisbruik is het laagste van het laagste. Ik zie het als mijn plicht om alles te doen zodat kinderen veilig kunnen leven. De VVD heeft het initiatief genomen om een pedo handboek in Nederland te verbieden en gelukkig is een meerderheid van de Kamer het hiermee eens. Dinsdag is een grote dag.
 
Ingrid Michon, VVD- Tweede Kamerlid
 
Quote Catharina Rinzema:
 
"Schokkend" is een understatement. De inhoud van dit boek is een nachtmerrie voor iedere ouder en kind, niet alleen in Nederland maar in heel Europa. In de afgelopen maanden heb ik de strijd van Stichting 'Strijd Tegen Misbruik' overgenomen om het verbod ook op Europees niveau te regelen. We zijn nog nooit zo ver gekomen, want na het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, is Nederland nu eindelijk klaar om het handboek te verbieden. Dit is echter slechts het begin van een veel grotere strijd. De komende tijd zal ik mij op Europees niveau blijven inzetten om voor de veiligheid van al onze kinderen te knokken. 
 
Catharina Rinzema VVD-Europarlementariër

 


Reactie plaatsen

Reacties

Yvette
2 jaar geleden

Verbod op handboek weg met pedos

Nancy Van Hugten
2 jaar geleden

Weg met pedos

Patricia
2 jaar geleden

Weg net dat boek , je kunt er toch met je verstand niet bij dat er zulke mensen rond lopen. Weg met die pedos

Kirsty
2 jaar geleden

Weg ermee! NU.
Wie dit boek heeft opgesteld is echt ziek gestoord, opsluiten!

Amber
2 jaar geleden

Verbod op dit ‘boek’

Yvonne
2 jaar geleden

Alleen het bestaan van dat boek al. Te walgelijk voor woorden. Typisch Nederlands weer, want ik kan me geen ander land voostellen waar dit gewoon kan. Weg ermee!